Voor het bezorgen van onze dranken (exclusief verhuur attributen) gelden de volgende voorwaarden:
Bestellingen met de bezorg adressen binnen de gemeente Soest, Soesterberg, Maarn en Maarsbergen welke voor 13.00 uur besteld en betaald zijn worden die zelfde dag nog afgeleverd.
Uitzonderingen hierop zijn de zondagen en de dinsdag in Maarn en Maarsbergen, deze worden de volgende dag afgeleverd.

Algemene Voorwaarden Partyservice (verhuur attributen en dranken in consignatie)

Huurperiode:
Deze periode is minimaal 1 dag (weekend zaterdag tot maandag) indien u de goederen langer in gebruik wil hebben dan zijn er aantrekkelijke aflopende huurprijzen. Wilt u langer huren? Neem dan gerust contact op met een van onze filialen voor een prijs en/of advies op maat.

Reserveren:
Het reserveren van goederen is aan te bevelen om teleurstellingen te voorkomen. Wij leggen de huurperiode dan definitief voor u vast.

Bezorgen:
Voor het bezorgen en ophalen van onze verhuur attributen of bij het gebruikmaken van onze partyservice (recht van teruggeven overgebleven dranken) berekenen wij u een bijdrage aan de kosten.
Maarn, Maarsbergen, Soest en Soesterberg:
Bezorgen €5,00
Ophalen  €5,00
Buiten deze plaatsen berekenen wij €0,75 per gereden kilometer.
Bij een drankenbestelling binnen Maarn/Maarsbergen, Soest/Soesterberg beneden de 30 euro €6,95
Overige Nederland beneden de 30 euro €6,95
Wij bezorgen de gehuurde goederen tot maximaal 5 meter naast waar wij met onze bezorgvoertuigen kunnen parkeren.

Het is ook mogelijk om de goederen zonder extra kosten op te halen en of weer retour te brengen in één van onze winkels. Dit kan tijdens onze winkel openingstijden welke u kan vinden op www.wijnhandel-slijterij.nl.

Opbouwen en afbreken:
Wij kunnen onze verhuurspullen voor u na overleg ook opbouwen en aansluiten, wij vragen hiervoor wel een bijdrage. Neem met ons contact op voor een persoonlijk gerichte offerte.
Voor het opbouwen en afbreken van uw bij ons gehuurde tent een bijdrage van €25,00 per tent.

Schoonmaakkosten:
De door u gehuurde goederen worden door ons schoon aangeleverd. Dit houdt in dat de gehuurde goederen ook schoon geretourneerd dienen te worden. Indien de goederen vuil geretourneerd worden brengen wij de schoonmaakkosten in rekening.
Servies, bestek en glaswerk mag zonder extra kosten gespoeld in de bijgeleverde kratten retour gegeven worden. Indien er nog etensresten op of in zitten berekenen wij €0,10 per item.

BTW:
Al onze prijzen zijn Inclusief BTW.

Als drankenspeciaalzaak willen we onze bijdrage leveren aan het bevorderen van verantwoord alcoholgebruik en het terugdringen van alcoholmisbruik.
Wij nemen hierin onze verantwoordelijkheid in het tegengaan van verkoop aan minderjarigen.
Wij onderschrijven de regels en wetgeving die bestaan voor de verkoop van alcoholhoudende dranken en houden ons hier strikt aan.