Voor het bezorgen van onze dranken (exclusief verhuur attributen) gelden de volgende voorwaarden:
Bestellingen van dranken met de bezorg adressen binnen de gemeente Soest, Soesterberg, Maarn en Maarsbergen via onze webshop besteld en betaald worden binnen 48 uur bezorgd.


Algemene Voorwaarden Partyservice (verhuur attributen en dranken in consignatie)

Huurperiode:
De huurperiode is standaard één dag. Wilt u langer huren? Neem dan gerust contact op met een van onze filialen voor een prijs en/of advies op maat.

Reserveren:
Het reserveren van goederen is aan te bevelen om teleurstellingen te voorkomen. Wij leggen de huurperiode dan definitief voor u vast.

Bezorgen:
Voor het bezorgen en ophalen van onze verhuur attributen of bij het gebruikmaken van onze partyservice (recht van teruggeven overgebleven dranken) berekenen wij u een bijdrage aan de bezorgkosten.
Maarn, Maarsbergen, Soest en Soesterberg:
Bezorgen €5,00
Ophalen  €5,00
Buiten deze plaatsen berekenen wij €0,75 per gereden kilometer.
Bij een drankenbestelling binnen Maarn/Maarsbergen, Soest/Soesterberg beneden de 50 euro €7,50
Overige Nederland beneden de 150 euro €7,50
Wij bezorgen de gehuurde goederen tot maximaal 5 meter naast waar wij met onze bezorgvoertuigen kunnen parkeren.

Het is ook mogelijk om de goederen zonder extra kosten op te halen en of weer retour te brengen in één van onze winkels. Dit kan tijdens onze winkel openingstijden welke u kan vinden op www.wijnhandel-slijterij.nl.

Opbouwen en afbreken:
Wij kunnen onze verhuurspullen voor u na overleg ook opbouwen en aansluiten, wij vragen hiervoor wel een bijdrage. Neem met ons contact op voor een persoonlijk gerichte offerte.

Schoonmaakkosten:
Glaswerk mag zonder extra kosten gespoeld in de bijgeleverde kratten retour gegeven worden. Indien er nog etensresten op of in zitten berekenen wij €0,10 per item.

BTW:
Al onze prijzen zijn Inclusief BTW.