PARTYSERVICE

Op Zoek Naar een Betrouwbare, Geschikte en Complete partner voor uw Feest, Bruiloft, Jubliea, Verjaardag of Receptie?

Iets te vieren?

Bij het organiseren van een feest of receptie komt veel kijken!

Een feestje is altijd leuk, mits alles naar wens verloopt en geregeld is. De aanloop kan nogal wat stress met zich mee brengen omdat er vaak dingen worden vergeten.

Er zijn hapjes nodig, er moet genoeg te drinken zijn, er is voldoende glaswerk nodig, wie gaat alles rondbrengen? Zijn er statafels nodig? Is er een aparte inrichting nodig? Welke spullen zijn hiervoor nodig? En zo gaat het lijstje nog wel even door.

Ons doel is om zoveel mogelijk zorgen en lasten van u af te nemen. Zodat u nog energie over heeft om daadwerkelijk van het feest te kunnen genieten!

Onze specialisatie ligt bij het verzorgen van partyservice voor zowel particulieren als bedrijven.

Groot, klein, formeel en informeel wij passen ons aan op de specifieke aangelegenheid.

Een feest of receptie voor 300 personen met alles erop en eraan vinden wij geweldig.. Iemand blij maken met een feestje voor 20 personen op een verjaardag vinden wij net zo leuk!

U kunt op onze site alvast een offerte maken zodat u weet wat we allemaal in huis hebben.

Liever een afspraak bij u thuis? Wij komen graag langs om wat dingen te bespreken. Bij grotere opdrachten vinden wij het altijd fijn om van te voren even langs te komen.

Gratis proeven is ook mogelijk! Wij begrijpen als het om grote bedragen gaat dat u wellicht van te voren even wilt proeven.

U kan ook altijd contact op nemen met Wim onder telefoonnummer 0625193714.